Peba-Chem Kft.


Peba-Chem Kft.

Bemutatkozás


A PEBA-CHEM Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft. budapesti székhelyű, 2001 évben alakult, dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás, ahol a cég vezetése nagy hangsúlyt helyez a minőségre és a hazai viszonyoknak megfelelő árképzésre.
Társaságunk missziója: „Minőség, hazai áron”, vásárlóink bizalmát elnyerni, és hosszú távon megtartani.
A termékeink az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványon alapuló alapanyagokból készülnek, amellyel garantáljuk a termékek stabil minőségét.
Jelenlegi tisztítószer választékunk 16 fajta, a háztartás-vegyipar ágát képviselő, alapvető háztartási tisztítószerből áll. Termékeink továbbfejlesztésére, és új termékek kialakítására nagy gondot fordítunk.
A folyamatos termékfejlesztés mellet törekszünk arra, hogy a megrendelőink és a fogyasztók igényeinek egyaránt megfeleljünk.
Vezető termékeink a CELIN termékcsaládhoz tartozó Vízkőoldóink, így a vízkő- és rozsdaoldó, fémtisztító, a standard vízkőoldó, valamit a háztartási gépekhez használt vízkőoldó.
A MIRAX néven és a DEF néven ismertté vált, folyamatosan bővülő termékcsalád keresett és minőségileg elismert a fogyasztók körében.
A termékek mellé biztosítjuk a törvény által előírt engedélyeket és Biztonsági adatlapokat, a gyártói felelősség érvényesítésével.
Cégünk az GS1 Magyarország Kht. által regisztrált, így egyedi és gyűjtő csomagolásban a termékeken alkalmazott vonalkód hiteles.Elérhetőségeink
Cím: 1151 Budapest,
GPS: 47.582960, 19.122174


Mobil: +36 20 399 4637

Email: info@pebachem.hu

Web: http://www.pebachem.hu/


Kérdésem van

  • *
  • *
  • *

Tetszett a megoldás?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Budapesti szakik, cégek

További szakik, cégek »