PARTY-CO Kft.


 PARTY-CO Kft.

Bemutatkozás


Cégünk a Party-Co Kft. szendvics, hidegtál, meleg étel, saláta és sütemény gyártásával és házhozszállításával foglalkozik.
Legyen szó akár családi eseményről vagy céges rendezvényről, 3-4 fős hidegtálról vagy 500 fős fogadásról, ránk mindig számíthat.
De ha Önnek élelmiszerüzlete, kávézója van vagy munkahelyi vendéglátással foglalkozik, akkor is érdemes megkeresni minket.
Szirt Attila vagyok a Party-co Kft. tulajdonosa.
A céget 1995-ben alapítottam másodmagammal. Ekkor az üzemet a családi házunk pincéjében alakítottuk ki, amely egy 60 nm-es helység volt. Innen szállítottunk a környező kerületek kereskedőinek salátákat és hidegtálakat.
Az első időszak nehéz volt, döcögősen indult be a bolt és még az üzlettársam is kilépett néhány hét után. Jó pár hónapnyi kemény munka és éjszakázást követően kezdett egyenesbe jönni a vállalkozás.
Kénytelen voltam eladni a családi autónkat, hogy egy teherautót tudjak vásárolni a kiszállításhoz.
2015-ben újra költöztünk és most az Áchim András utca 76. szám alatt a Jézus Szíve Katolikus templom mellett vagyunk, ami egy jóval nagyobb üzem, közel 2000 nm-es. A mai napig is itt készítjük hideg és meleg ételeinket.
Termékeink:
Hidegtál, Zárt Szendvics, Normál szendvics ( 16 cm ), Koktél szendvics ( 10 cm ), Spanyol Tapas, Bajor Falat ( 10 cm ), Francia Kalács, Falatkák, Saláták, Egytálétel, Sültek, Melegszendvics, Meleg ételek, Darabáru, Piknik csomag, Sós aprósütemény, Édes aprósütemény, Torták, Hideg italok, Meleg italok, Evőeszközök.Elérhetőségeink
Cím: 1196 Budapest, Áchim András utca 76.
GPS: 47.445413, 19.144690
)

Vezetékes: +36 1 280 4858, +36 1 226 4819

Email: megrendeles@party-co.hu

Web: https://party-co.hu/


Kérdésem van

  • *
  • *
  • *

Tetszett a megoldás?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

Budapesti szakik, cégek

További szakik, cégek »